Felhívás szállás felajánlására ukrán menekülteknek Nyomtatás
2022. március 10. csütörtök, 00:00 Közérdekű hirdetmények

A "VESZOL" Veszprémi Közösségi Lakásügynökség Nonprofit Kft. Veszprém MJV Önkormányzata megbízásából olyan jelentkezők megkeresését várja, akik jótékony céllal ajánlanának fel az Ukrajnából menekülők számára középtávú – maximum 6 hónap időtávra elérhető – szállást Veszprémben és Veszprém környéki településeken.

Hogyan zajlik a szállásfelajánlás?

  1. Vegye fel velünk a kapcsolatot a lent leírtaknak megfelelően!
  2. Az adatlap  kitöltése után a lakása vagy a felajánlott szálláslehetőség bekerül az adatbázisunkba.
  3. A jótékonysági szállás lehetőségét a Veszprémbe készülő és/vagy már Veszprémben tartózkodó menekültek felé kommunikáljuk.
  4. Ha az ingyenesen felajánlott időszak végeztével az illető család albérlőként is maradhat a szálláshelyen, akkor az erről való megállapodásban is tudunk segíteni. Amennyiben erre nem kerül sor, segíthetjük a család más jótékonysági szállásra vagy az ellátórendszerbe való továbblépését is.
  5. Ha a szállásfelajánlással (lakásbérléssel, szívességi lakáshasználattal) kapcsolatos kérdésben szeretne tájékozódni, forduljon bizalommal a ”VESZOL” Veszprémi Közösségi Lakásügynökség Nonprofit Kft-hez az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen vagy személyesen egy e-mailen előre egyeztetett időpontban a 8200 Veszprém, Komakút tér 2. szám alatti irodánkban.

Hogyan tud segíteni?

Ha Ön is legalább 1 hónapra fel tudna ajánlani valamilyen veszprémi szállást (pl. üresen álló lakást), amelyet ingyenesen vagy alacsony bérleti díjért cserébe használhat egy menekülő család, kérjük, töltse ki az adatlapot

Amennyiben nincs lehetősége szállást felajánlani, kérjük, jelezze ezt a lehetőséget ismerőseinek!

 

  
 

 

 

Adóiroda hirdetményei