Sírni csak a győztesnek szabad!
2016. május 30. hétfő, 23:13 Sporthírek

Bár a kölni BL-döntőről nem távozhattak győztesként az MVM-Veszprém kézilabdacsapat tagjai, szégyenkezésre semmi okuk. A Veszprém Aréna előtti téren összegyűlt tömeg olyan szeretettel és rajongással fogadta a hazatérő fiúkat, ami egyértelművé tette: a szurkolóknak az MVM-Veszprém a győztes.

A fiúk busza május 30-án, hét órakor gördült be a Veszprém Aréna elé. Bár ők maguk nehezen leplezték csalódottságukat, az összegyűlt tömeg hosszú perceken át éltette a csapatot.

Porga Gyula polgármester köszöntőjében arra kérte a rajongókat, hogy szeressék ezt a csapatot: nemcsak azért, mert nagyon megérdemlik, hanem azért is, mert most van rá a legnagyobb szükségük.

„Megtanultam, hogy ha a sors ilyen mostohán vesz el valamit, mint ahogy azt tegnap tette, akkor bizonyosan sokszorosan kárpótolni fog érte a jövőben. Tegnap egy kicsit mindnyájan meghaltunk, de csupán azért, hogy ma feltámadhassunk” – a polgármester beszédét hangos ováció követte.


Porga Gyula

Szabó János az elmúlt 24 óra érzelmi hullámvölgyeiről beszélt, amelyeknek talán most már vége szakad és a csapat a kudarcok helyett újra az elért sikerekre koncentrál, hiszen valóban nincs okunk szomorkodni: az elmúlt évben az MVM-Veszprém csapata szinte mindent megnyert, amit meg lehetett.


Nagy László csapatkapitány nem rejtette véka alá, hogy mennyire fáj a fiúk szíve, azonban mindig erőt ad nekik az a szeretet és támogatás, amely a szurkolótábort jellemzi. „Mindig számíthattunk rátok, igyekeztünk ezt jó játékkal meghálálni. A siker nektek köszönhető, jövőre pedig bajnokok leszünk.”

 

(Nagyobb méret a képre kattintva)    

A zenéért és a pörgésért Dj Smash volt a felelős, a jó hangulatot pedig tovább fokozta, hogy a kézilabdacsapat az önkormányzattal közösen mindenkit vendégül látott egy pohár sörre.

Forrás: Vehír.hu