Malackodás a völgyben

Péntek este indult és vasárnapig tart a III. Bor-Blues-Böllér Napok a Kolostorok és Kertek rendezvény-területen. A finom ételek mellett minőségi zenével és kellemes hangulattal találkozhatnak azok, akik a hétvégén kilátogatnak a Bor-Blues-Böllér Napokra 

– mondta Porga Gyula polgármester.

Péntek este indult és vasárnapig tart a III. Bor-Blues-Böllér Napok a Kolostorok és Kertek rendezvényterületen.

Szombaton délelőtt a rendezvény megnyitóján Szegedi Pál főszervező elmondta, hogy három évvel ezelőtt azzal a nem titkolt céllal indult el a Bor-Blues-Böllér Napok, hogy bemutassa Veszprém városának és az országnak azokat a gasztronómiai értékeket, amikre méltán lehetünk büszkék. Idén a fesztivál gasztronómiai díszvendége a két évvel ezelőtt hungarikummá nyilvánított karcagi birkapörkölt.


Szegedi Pál

Porga Gyula, Veszprém város polgármestere köszöntőjében elmondta, hogy Karcagról érkező vendégek a híres birkapörköltjük mellett a tavaszi időt is magukkal hozták az Alföldről. A polgármester szerint a Bor-Blues-Böllér Napok mára igazi otthonra talált a Kolostorok és Kertek területén és minden év márciusában itt köszönthetjük a veszprémi fesztiválszezon első rendezvényét.


Porga Gyula

Porga Gyula hozzátette, hogy a finom ételek mellett minőségi zenével és kellemes hangulattal találkozhatnak azok, akik a hétvégén kilátogatnak a Bor-Blues-Böllér Napokra.

A háromnapos rendezvény pénteken a The Bluesberry Band koncertjével kezdődött, amit szombaton délelőtt a hagyományos disznóvágás követett. Az eseményre kilátogatókat délután kolbásztöltő és töpörtyűsütő verseny, valamint Török Ádám és az Új Mini koncertje várja.

Forrás: Vehír.hu