Véget értek az utcafórumok

Végéhez ért a közel három hónappal ezelőtt indult különleges utcafórum sorozat. Ez alatt az idő alatt a város ötvenhat helyszínén közel ezer választópolgár beszélgethetett a polgármesterrel és az adott választókerület képviselőivel. 

Ötvenhat helyszínen több mint ezer veszprémi beszélgetett a polgármesterrel az elmúlt hetekben.

Porga Gyula, Veszprém város polgármestere hétfőn délelőtt elmondta, hogy végéhez ért a közel három hónappal ezelőtt indult különleges utcafórum sorozat. Ez alatt az idő alatt a város ötvenhat helyszínén közel ezer választópolgár beszélgethetett a polgármesterrel és az adott választókerület képviselőivel. Porga Gyula szerint nagyon fontos üzenet, hogy ezeken a találkozókon megerősítést nyert az elmúlt négy év munkája, hiszen a veszprémiek elégedettek voltak azokkal a sikerekkel, fejlesztésekkel amelyek megvalósultak a városban.

 

Porga Gyula

Az utcafórumok arra is lehetőséget adtak, hogy a közvetlen lakókörnyezetben lévő problémák előtérbe kerüljenek. Ezek többségére megoldást is talált a városvezetés, azonban voltak olyan felvetések is, amelyek jelentősebb költségvetési forrást igényelnek. A következő időszak költségvetésének tervezésénél ezeknek az igényeknek a megvalósítására is figyelemmel lesz a városvezetés. 

A polgármester hozzátette, hogy a rendhagyó lakossági fórumok bebizonyították, hogy szükség van ilyen jellegű találkozásokra a jövőben is. 

Forrás: Vehír.hu