Jubileumi ünnepség az Idősek otthonában

Fennállásának húszéves évfordulóját ünnepelte pénteken a VKTT Egyesített Szociális Intézmény I. Idősek Otthona. Az ünnepségen Égi Gabriella intézményvezető-helyettes Pro Meritis díjat vehetett át.

Pénteken ünnepelte fennállásának húszéves évfordulóját a VKTT Egyesített Szociális Intézmény I. Idősek Otthona. Az ünnepségen Égi Gabriella intézményvezető-helyettes Pro Meritis díjat vehetett át.

A jubileumi ünnepségen a VKTT ESZI II. sz. Idősek Otthona énekkara és a Petőfi Színházművészei adtak műsort. Az intézmény dolgozóit és lakóit Porga Gyula polgármester is köszöntötte a kivételes alkalomból, a városvezető egy Pro Meritis díjat is átadott Égi Gabriella részére.

Égi Gabriella iskolái elvégzése után 15 évig dolgozott az egészségügyi ellátás területén. 20 éve teljesít szolgálatot a szociális szférában. 2013-tól a Török Ignác utcai Idősek Otthonában főnővéri beosztás mellett a VKTT Egyesített Szociális Intézmény Intézményvezető helyettesi feladatait is ellátja, ahol fő feladata a szakosított ellátások szervezése. Munkáját magas fokú szakmai tudás és rendkívüli elhivatottság jellemzi. Egészségügyben szerzett tapasztalatát az idősek ápolása, gondozása során felelősségteljesen használja. Kezdetektől fogva részt vesz a szakmai fejlesztésben. A szociális gondozó- és ápolóképzésből, szakmai továbbképzésekből, valamint a szociális gerontológia szakos hallgatók oktatásából egyaránt kiveszi a részét. Óriási teherbírással rendelkezik, megbízható, lelkiismeretes munkatárs.

Forrás: Vehír.hu
(Kép: Domján Attila)