Európai Uniós projektek
3 tips why you should visit the city of the Queens

Programs, summer festivals, concerts, attractions and fascinating architectural and historical monuments invite you to Veszprém all year round. Here are just three of the attractions that make a visit to The City of Queens worthwhile in itself.

 
3 tipp, miért érdemes felkeresned a Királynék városát

Program, nyári fesztiválok, koncertek, látványosságok, lenyűgöző építészeti és történelmi emlékek hívogatnak Veszprémbe egész évben. Ebből ajánlunk három olyan látnivalót, amiért önmagában is érdemes a Királynék városába látogatni.

 
Discover the secret of the towers of Veszprém!

Veszprém is the European Capital of Culture 2023, offering a wide range of activities for those interested in history, architecture, theatre, music and arts. Be part of all the experiences that The City of Queens has to offer!

 
Fedezd fel a veszprémi tornyok titkát!

Veszprém Európa Kulturális Fővárosa 2023-ban, mely megannyi programot kínál a történelem, az építészet, a színház, a zene és a művészetek iránt érdeklődőknek.

Légy részese az élménynek, melyet A királynék városa adhat! 
 
Veszprém város fenntartható városfejlesztési stratégiái

Veszprém MJV Önkormányzata közel 80 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével dolgozza ki a 20212027-ig tartó fejlesztési ciklus több alapdokumentumát.

 
Kerékpárút és kerékpárforgalmi létesítmények építése Veszprém-Gyulafirátót szakaszon

A pályázati konstrukció keretében olyan fejlesztés valósul meg, amely a az országos kerékpárút-törzshálózat része lesz.

 
Szent Miklós-szegi Kálvária-domb és környékének infrastrukturális felújítása és funkcióbővítése

A fejlesztés célja, hogy a környező intézmények és az akcióterület zöld felületét összekapcsolja, a fejlesztés által élettel töltse meg ezt a fontos belvárosi részt. 

 
Barátság parki csalánkert

Fejlesztés, amely hozzájárul a szabadtéri közösségi programok még kellemesebb, komfortosabb környezetben történő eltöltéséhez.

 
Kulturális negyed

A fejlesztés egyik célja, hogy az intézmények és az akcióterület zöld felületét összekapcsolja, a fejlesztés által élettel töltse meg ezt a fontos belvárosi részt.

 
Klímastratégia kidolgozása

Veszprém MJV klímastratégia kidolgozása és klímatudatosságot erősítő, szemléletformáló programok megvalósítása.

 
Módszertani bölcsőde megújítása, eszközbeszerzések

A Veszprémi Bölcsődei és Egészségügyi Alapellátási Integrált Intézmény Módszertani Bölcsődéje megújítása, illetve bölcsődei eszközbeszerzések

 
Veszprém, az energiatudatos város

A projekt az energiatakarékosság, energiahatékonyság, megújuló energiák fontosságára rámutatva szolgálja a környezeti, gazdasági és társadalmi fenntarthatóságot.

 
Aprófalvi Bölcsőde energetikai megújítása

A projekt legfőbb célkitűzése az intézmény olyan jellegű energetikai korszerűsítése, mely az épület fűtéséhez felhasznált fűtési hő csökkentése következtében költségmegtakarítást eredményez. 

 
Márkó-Bánd települések irányába kerékpárút építése

A projekt által Veszprém kerékpáros megközelíthetősége biztonságossá teszi a hivatásforgalmi célú kerékpáros közlekedést, emellett a kijelölt nyomvonal turisztikai célú hasznosítása is kiemelten fontos.

 
Veszprém kulturális turisztikai kínálatának fejlesztése

Projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a „GINOP-7.1.9.-17 Turisztikailag frekventált térségek integrált termék- és szolgáltatás fejlesztése” felhívásra.

 
Közösségfejlesztés Veszprém város településrészein

A projekt átfogó célja városunk kijelölt célterületein élő lakosok közösségének, közösségi kezdeményező- és cselekvőképességének fejlesztése, a közösségi szerepvállalásuk erősítése

 
Kádártai rendelő kialakítása

A projekt átfogó célja az egészségügyi alapellátás fejlesztése Kádárta városrészben.

 
Völgyikút utcai idősek otthona energetikai megújítása

A projekt legfőbb célkitűzése az intézmény olyan fejlesztése, mely a földgázenergia felhasználásának csökkentésével költségmegtakarítást eredményez.

 
Vilonyai u. 2/B szám alatti orvosi rendelő megújítása

A projektben vállalt célértékek: 1 db fejlesztett háziorvosi praxis, 1 db felújított rendelő és kiszolgáló helyiségei, illetve a jobb ellátásban részesülő lakosság.

 
Az Ördögárok u. 5. szám alatti orvosi rendelő megújítása

A projekt célja az alapellátás fejlesztése, a jogszabályoknak, egészségügyi szabályzóknak megfelelő, a lakossági igényeket kielégítő, korszerű infrastruktúrájú rendelők kialakítása.

 
Módszertani Bölcsőde energetikai megújítása

A projekt legfőbb célkitűzése az intézmény olyan jellegű energetikai korszerűsítése, mely az épület fűtéséhez felhasznált fűtési hő csökkentése következtében költségmegtakarítást eredményez. 

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3
    Európai Uniós projektek

     Civil ötletbörze – 2004/2007