Egészségház építése

 

A projekt címe: 
„Egészségház építése”

A projekt azonosító száma: 

TOP-6.6.1-15-VP1-2016-00001

A kedvezményezett neve:

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

A szerződött támogatás összege: 126.000.000 forint

A Kedvezményezett által vállalt önrész: 48.957.816 forint

A projekt összköltsége: 174.957.816 forint

A támogatás mértéke %-ban: az elszámolható költségek 100 %

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt bemutatása

Az „Egészségház építése” projekt keretében az Önkormányzat vállalta, hogy az egészségügyi közszolgáltatások lakossági ellátására a Kabay János utcai ingatlanán egy új, korszerű egészségházat létesít. Három felnőtt háziorvosi ellátást biztosító orvos és két területi védőnői ellátást nyújtó védőnő munkavégzési, feladat ellátási körülményei, szolgáltatási és infrastrukturális feltételei újultak meg a fejlesztéssel.

Az épület kis energia-felhasználású, melyet teljeskörűen, komplex akadálymentesítéssel alakítottak ki. A telken belül az OTÉK előírásoknak megfelelően 10 parkoló található, ebből 1 db mozgáskorlátozottak számára kialakított.

A létesítmény nyugati részen a három háziorvosi rendelő, valamint a Kabay János utca felőli védőnői tanácsadó – az előírásoknak megfelelően – külön bejáraton keresztül közelíthetőek meg.

Az Egészségházban 2018. január 26-tól dr. Kisvarga Magdolna (23-as körzet), dr. Gergelyi Ákos (22-es körzet), és dr. Sinka László (24-es körzet) háziorvosok, illetve a 7. és 8. számú védőnői körzet rendelői kaptak helyet.

További részletek és dokumentumok itt >>

 

 
    Európai Uniós projektek

     Civil ötletbörze – 2004/2007