Technológia transzfer - konferencia az egyetemen

A Pannon Egyetem szervezésében kerül sor a „Technológia transzfer folyamatok és lehetőségek a Közép-Dunántúli Régióban” című konferenciára az egyetem „B” épületének földszinti konferencia termében április 6-án 9.00 – 13.30 óráig

Technológia transzfer folyamatok és lehetőségek a Közép-Dunántúli Régióban konferencia

A Pannon Egyetem szervezésében kerül sor a „Technológia transzfer folyamatok és lehetőségek a Közép-Dunántúli Régióban” című konferenciára a Pannon Egyetem „B” épületének földszinti konferencia termében. Időpontja: 2011. április 06., 9.00 – 13.30 h.

A konferencia célja a párbeszéd megindítása, az innovációs folyamatok példákon keresztül történő bemutatása annak érdekében, hogy a meghívott vállalkozások megismerhessék a K+F műhelyekben folyó munkákat, az Új Széchenyi Terv biztosította lehetőségeket és a bekapcsolódás lépéseit, várható eredményeit.

A rendezvényen a Pannon Egyetem és Veszprém MJV vezetői mutatják be a kutatási, fejlesztési folyamatokat, az innovációs lehetőségeket, a gazdaságfejlesztési célkitűzéseket. A résztvevők megismerkedhetnek többek között a KDRFÜ által kiírt Innovációs Díj pályázat nyertes vállalkozásával, - Vállalkozói kategóriában I. helyezést ért el – valamint a cég innovációs tevékenységének bemutatásával. Az Új Széchenyi Terv innováció-hasznosítási pályázataival kapcsolatosan az Aditus Zrt. tart tájékoztatót.

A rendezvény során lehetőséget biztosítunk a közvetlen kommunikációra és kapcsolatteremtésre.

A rendezvény a NIH (NKTH) által finanszírozott KDInno08 – Innotárs08 projekt keretében valósul meg.

További információ

Farkas András
Pannon Egyetem
Stratégiai igazgatóság
8200 Veszprém, Egyetem u. 10.
Tel.: (06 88) 624-386
www.uni-pannon.hu