Offline Facebook Park Veszprémben

A Kutatók éjszakáján, 2011. szeptember 23-án rendezi meg az egyetem Gazdaságtudományi Kara a Gazdasági Játékfesztivált. Ezúttal a fiatalok körében népszerű Facebook-ot visszik ki a természetbe, és arra buzdítanak minden veszprémi fiatalt, hogy internetmentes környezetben, offline is próbálja ki a közösségi oldal szolgáltatásait.

A Kutatók éjszakáján, 2011. szeptember 23-án – immáron jubileumi, 5. alkalommal – rendezi meg Karunk a Gazdasági Játékfesztivált.

Ezúttal a “Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez” jelszóval a fiatalok körében népszerű közösségi oldalt, a Facebook-ot visszük ki a természetbe, és arra buzdítunk minden középiskolást és veszprémi fiatalt, hogy internetmentes környezetben, offline és analóg módon is próbálja ki a közösségi oldal szolgáltatásait.

Így a rendezvényen “lájkolni”, megosztani, posztolni, csoportokat alkotni és helyekre bejelentkezni (check-inelni) lehet majd, ezen kívül a népszerű közösségi alkalmazásokat – így többek között a Farmville-t, Maffia Wars-t, a sütiküldő alkalmazást is ki lehet majd próbálni offline módon. Analóg chatelésre, Google-használatra és e-mailküldésre is lesz lehetőség.

Az este folyamán az alkalmazások “szakmai oldala” is megjelenik majd, így például a CafeWorld, mint logisztikai sorbanállási modell kerül bemutatásra, de az egyes alapszakok is készülnek egy-egy szakmai, offline Facebookra szabott játékkal.

20 órától a MéhKas Dia Project kinetikus fényfestése lesz látható az A épületen, a zenéről pedig egy új közösségi mobilmegoldás, a Mixgar gondoskodik majd, melynek zenei kínálatát a rendezvényre látogatók állíthatják össze.

A hagyományoknak megfelelően a játék idén is az érettségi tablóért (is) zajlik, így azon középiskolás osztály, aki a legnagyobb arányú létszámmal képviselteti magát a rendezvényen, az ImpressionArt jóvoltából megnyeri az érettségi tablóját!

Program: 
18.00 Offline Facebook park indítása
– regisztráció az Aulában (Egyetem u. 10.) 
18.10 Egyetemi és offline Facebook alkalmazások telepítése
– Aula, A épület előtti terület, egyetem mögötti park
19.00 Dia workshop a MéhKasAula vezetésével
– Aula. Készítsd el saját diádat az A épület megfestéséhez! A legGTK-sabb diát különdíjban részesítjük!
20.00 Audiovizuális est az A épület fényfestésévél
audio: Mixgar;  vizual: MéhKas DiaProjekt
22.00 Afterparti a Tűztorony Bár és Étteremben
A program eső esetén a B és az A épületekben kerül megrendezésre! A fényfestés ebben az esetben a hallgatói Lounge-ban (A épület alagsora) kerül lebonyolításra!

További információk itt>>  Klausz Melinda - marketingvezető
(Pannon Egyetem - Gazdaságtudományi Kar) 70/633-8980