Közös délutánt tartottak
A városrészen működő civil szervezetek kezdemé-nyezésére első alkalommal tartottak programokkal gazdagított közös délutánt az érdeklődőknek, Cholnoky kertvárosi zsíros kenyér party címmel péntek délután a Kossuth iskola tornatermében.

Első alkalommal tartották meg a Cholnoky kertvárosi zsíros kenyér party-t péntek délután a Kossuth iskola tornatermében.

A városrészen működő civil szervezetek kezdeményezésére tartottak programokkal gazdagított közös délutánt az érdeklődőknek. – Rólunk, nekünk szólt ez a rendezvény, ahol a kulturális programok mellett zsíros kenyérrel és süteményekkel várták a látogatókat a résztvevők – mondta el érdeklődésünkre Brányi Mária alpolgármester. 

A hagymával bőven megrakott falatok fogyasztása közben a színpadon is zajlott a műsorfolyam. Többek között felléptek a Dalma Musical és Zenés Színpad növendékei Völler Adél vezetésével, Arany Timi énekes, valamint a Cholnoky Nyugdíjas Klub tagjai.

 

Porga Gyula

Porga Gyula is tiszteletét tette a rendezvényen, ahol kiemelte, mindig öröm számára, amikor jó szándékú, jó tevő veszprémiek gyűlnek össze. Hozzátette, akkor érezzük jól magunkat egy városban, ha közösségre találunk.

 
Völler Adél tanítványai

– Aki közösségekben él, hosszabb ideig él, mint akinek a magány jutott. Veszprém az ilyen és ehhez hasonló kis közösségek városa, nem véletlen, hogy gyarapszik a megyeszékhely lakossága – vélekedett a polgármester. 

Forrás: Vehír.hu