Lombhullás a Veszprémvölgyben

Egész napos családi program lesz szombaton a Veszprémvölgyben. Némedi Lajos alpolgármester elmondta, hogy a rendezvény célja nem csak a szórakoztatás, a helyszínen jótékony célra gyermekjátékokat is gyűjtenek a szervezők.

Egész napos családi program várja az érdeklődőket szombaton a Kolostorok és Kertek rendezvényterületen.

Némedi Lajos alpolgármester az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a város nyári programjainak lezárásaként ezen a héten szombaton a Kolostorok és Kertek terültén egy szezonzáró családi napra várják az érdeklődőket. A rendezvény célja nem csak a szórakoztatás, hiszen a helyszínen kijelölt gyűjtőponton gyermekjátékokat gyűjtenek a szervezők, amiket a Veszprém Megyei Kórház gyermek osztályának és a Nagycsaládosok Egyesületének szeretnének odaadni.

 

Trócsányi Gergő, Szabó Péter, Némedi Lajos és Leitold László

Szabó Péter, a Kolostorok és Kertek Kft. ügyvezetője hozzátette, hogy a rendezvény nem csak a szezont, hanem egy ciklust is lezár, hiszen a megbízatásuk négy évre szólt. Az ügyvezető sikeresnek ítélte meg az elmúlt négy évet és megköszönte a bizalmat és támogatást, amit a várostól és az eseményeiken résztvevőktől kapott a cég. Szabó Péter a IV. Lombhullatás nevű szezonzáró rendezvénnyel kapcsolatban elmondta, hogy idén is nagyon gazdag program várja az érdeklődőket.

Amatőr horgászverseny, gyermek programok, zumba edzés, Nordic Walking és számos helyi zenekar koncertje is helyet kapott a programkínálatban. A rendezvényre a város több pontjáról ingyenesen igénybe vehető kisvonat indul, melynek menetrendje megtekinthető a Kolostorok és Kertek honlapján.

Forrás: Vehír.hu