Legjobbak között a veszprémi Tourinform iroda

Az Óváros téri Tourinform Veszprém iroda a 2022. évben folytatott próbavásárlások során 97%-os teljesítményt nyújtott, magasan meghaladva az országos átlagot.

Kiválóra vizsgázott a Tourinform Veszprém iroda 2022-ben

A Tourinform márka tulajdonosa, a Magyar Turisztikai Ügynökség idén is próbavásárlások során tesztelte a hazai Tourinform irodák teljesítményét.

A Tourinform Veszprém irodájában, 2022. évben folytatott próbavásárlások során az iroda 97%-os teljesítményt nyújtott, magasan meghaladva a 83%-os országos átlagot.

A Tourinform irodák biztosítják a hazai turisztikai intézményrendszer alapját. Az egységes szolgáltatási színvonal biztosítása érdekében a Magyar Turisztikai Ügynökség Tourinform Minőségbiztosítási Rendszert működtet, melynek egyik sarokpontja a főszezonban és a szezonon kívül végzett írásos, telefonos és személyes próbavásárlás.

A mystery shopping keretében cél az irodák elérhetőségének, a kapcsolatfelvétel minőségének, a szituációkhoz illő ajánlatok tételének, az informátorok proaktivitásának, hozzáállásának és nyelvtudásának, valamint az irodák külső és belső környezetének felmérése.

A tesztelés során a SCORECARD csoportosítás mutatja meg a leginkább fejlesztendő területeket. Ezen értékelés alapján a Tourinform Minőségbiztosítási Rendszerbe a Tourinform Veszprém 95%-os eredménnyel került.

A Tourinform Veszprém iroda a vizsgált szakmai kritériumok tekintetében az idei országos átlagnál lényegesen jobban teljesített.

A kitűnő eredmények eléréséhez az iroda csapatának magas szintű szakmai felkészültsége, proaktivitálsa, csapatszelleme, a folyamatosan megújuló, szakmailag jól előkészített szolgáltatásbővítések is hozzájárulnak.

A Tourinform Veszprém az Óváros téren található, ahol bővített szolgáltatásokkal várják a vendégeket.

Aktuális nyitvatartás és információ elérhető a város hivatalos turisztikai portálján itt >>


 
Veszprém.hu